- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συνεχίζεται ο αγώνας της Συντονιστικής Επιτροπής Πληγέντων Καμινάδων

Η επιτροπή μας, σε συνέχεια των δράσεων που έχει ξεκινήσει μετά τη μεγάλη σύσκεψη του προηγούμενου Σαββάτου, πραγματοποίησε την Τετάρτη συλλογή υπογραφών για το κείμενο των αιτημάτων μας.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία των Καμινάδων – Ζωοδόχου Πηγής και ταυτόχρονα μοιράστηκαν νερά στους πληγέντες κατοίκους. Η διανομή νερών σε συνεργασία με το στέκι αλληλεγγύης των σωματείων μπορεί να ενισχύσει τη δράση και διεκδίκηση των πληγέντων της περιοχής. Δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη των σωματείων και των συλλόγων που στηρίζουν το δίκαιο αγώνα μας.

Ιδιαίτερη πνοή στη σημερινή μας δράση έδωσαν με τη συμμετοχή και τη βοήθειά τους, πολλοί πρόσφυγες και μετανάστες που μένουν στις Καμινάδες είτε και σε όλη την πόλη. Επίσης, βοήθησαν στο καθάρισμα σπιτιών πληγέντων κατοίκων. Αυτή είναι η πραγματική στήριξη από τον αδύναμο και χτυπημένο προς τη χτυπημένη γειτονιά μας. Μας έδωσαν υπόσχεση ότι θα βρίσκονται και θα στηρίζουν όλες τις δράσεις μας, γιατί οι διεκδικήσεις μας σήμερα και αύριο είναι κοινές!

Καλούμε όλους τους κατοίκους των Καμινάδων και όλου του δήμου Καρδίτσας, όπως επίσης και επαγγελματίες, αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους, εργαζόμενους και ανέργους στη μαζική παράσταση στο δημαρχείο την ώρα συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, στις 6 παρά τέταρτο το απόγευμα!

Οι πληγέντες κάτοικοι των Καμινάδων θα συμμετέχουμε μαζικά με όλους τους άλλους φορείς και πληγέντες στο πανκαρδιτσιώτικο συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της πόλης, τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, στις 12.30 το μεσημέρι!