- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Σύγχρονο αγωνιστικό τάβλι – Όμιλος Καρδίτσας

Συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα του Σ.Α.Τ.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με την 5η Αγωνιστική του πρωταθλήματος σύγχρονου τάβλι (Backgammon) που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 29/12 στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ στην Καρδίτσα. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα αρχίσουν στις 17.30΄ και οι αγώνες στις 18.00΄.

Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους, γυναίκες και άνδρες, που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι..
OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟι νικητές εκτός από τα έπαθλα θα λάβουν και προϊόντα του χορηγού μας Οινοποιείου «Domaine Monsieur Nicolas»του Γιώργου Καραμήτρου.
Υπενθυμίζουμε ότι οι πρώτοι της τελικής βαθμολογίας του πρωταθλήματος θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή Backgammon Ελλάδας στην τελική φάση που θα διεξαχθεί 17 & 18 Ιουνίου 2017 στην Καρδίτσα.

Εν τω μεταξύ, την Δευτέρα 26/12 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή η πρώτη ημερίδα του Πρωτοχρονιάτικου Κυπέλλου Backgammon το οποίο διεξάγεται σε αγώνες των 21 πόντων και με σύστημα διπλού αποκλεισμού. Η επόμενη ημερίδα θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα κοινοποιηθεί έγκαιρα με νεότερη ανακοίνωση