- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας: Γιορτινές ευχές παιδιών

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας αυτές τις γιορτινές μέρες τις αφιέρωνε στα παιδιά. Μικρά παιδιά από την πόλη και την ύπαιθρο της Καρδίτσας, παιδιά προσφυγόπουλα που μένουν στην πόλη μας, έπαιζαν, συμμετείχαν σε δρώμενα, ζωγράφιζαν, τραγουδούσαν,  έπαιρναν τα δώρα τους, αντάλλαξαν ευχές.

Οι  φετινές γιορτές δεν είναι ίδιες. Η πανδημία τις έκανε αλλιώτικες, μοναχικές. Ο Σύλλογος Γυναικών ούτε σε αυτές τις συνθήκες  σταμάτησε να δρά. Συμμετείχε σε αγωνιστικές πρωτοβουλίες σωματείων, σε κινήσεις αλληλεγγύης μέσα από  το Στέκι.

Έτσι και σ’ αυτές τις γιορτινές μέρες δεν ξέχασε τα παιδιά. Επικοινώνησε  μαζί τους και ζήτησε μέσα από ζωγραφιές και μια ευχή να στείλουν το δικό τους μήνυμα. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν. Έστειλαν τις καλύτερες και πιο ελπιδοφόρες ζωγραφιές και ευχές τους,  που «συναντήθηκαν» με το γράμμα του Αη Βασίλη, που έστειλε η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) σε όλα τα παιδιά της πατρίδας μας, φτιάχνοντας ένα ωραίο «βιβλίο των ευχών» που με τίτλο «Γιορτινές ευχές παιδιών της Καρδίτσας τον καιρό της πανδημίας» το έστειλαν διαδικτυακά σε όλα τα παιδιά της Καρδίτσας και όλης της Ελλάδας.