- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ: Όλοι στο συλλαλητήριο

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας  αποφάσισε ομόφωνα  μας να συμμετέχει στην 3ωρη σταση εργασιας την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 από τις 12:00 μέχρι την λήξη του ωραρίου και καλεί τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο που θα γίνει την ίδια μέρα από τους φορείς της Καρδίτσας στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

Η καταστροφική πλημμύρα που έπληξε το νομό Καρδίτσας τις τελευταίες μέρες άφησε πίσω νεκρούς και τεράστιες καταστροφές στις υποδομές, στο οδικό δίκτυο, στα σπίτια μας, στα καταστήματά μας και στις περιουσίες μας. Χιλιάδες σπίτια πλημμύρισαν, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αγροτικές καλλιέργειες και κτηνοτροφικές μονάδες καταστράφηκαν. Η πρωτεύουσα του νομού είναι μία πόλη που «χτυπήθηκε» από την καταστροφική πλημμύρα με αποτέλεσμα να μετράμε πολλές ζημιές.

Οι καταστροφές δεν προέκυψαν γενικά και αόριστα από τα «ακραία» καιρικά φαινόμενα, αλλά ως αποτέλεσμα των ελλείψεων σε υποδομές, κατάλληλα μέτρα και προσωπικό στους αρμόδιους φορείς. Όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά μέχρι σήμερα, οι δήμοι, η περιφέρεια έχουν τεράστιες ευθύνες για την καταστροφή του νομού μας.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση στους πληγέντες του νομού μας και διαθέτουμε το ποσό των 2.000 ευρώ για αγορά ειδών πρώτης ανάγκης που θα τα διαθέσουμε στους πλημμυροπαθείς.