- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Σύσκεψη του Δημάρχου Μουζακίου με τους Προέδρους των σχολικών επιτροπών

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Μουζακίου, Φάνης Στάθης συνάντησε το απόγευμα της Δευτέρας στο γραφείο του την Λίνα Αγγελάκη, Πρόεδρο σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, τον Νίκο Ζαρνακούπη, Πρόεδρο σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την Μαρία Καραμπέκου, Πρόεδρο ΔΣ και Αντιπρόεδρο του ΝΠΔΔ και τον Γιώργο Γέρμανο, Πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΗΜ.

Με την προσοχή όλων στραμμένη στην ασφάλεια και την υγεία των μαθητών και των εκπαιδευτικών, λόγω της πανδημίας,  τονίστηκε η ανάγκη για σχολαστική τήρηση των κανόνων υγιεινής, αδιάκοπη δουλειά και συνεχή επαγρύπνηση στον τομέα της καθαριότητας.

«Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θέτει πιο επιτακτικά από ποτέ το ζήτημα του σχολαστικού καθαρισμού των σχολείων και επιβάλλει στο προσωπικό της καθαριότητας να υπερβάλλει εαυτόν, να εργαστεί με ζήλο και μεθοδικότητα», τόνισε ο Δήμαρχος Μουζακίου, συνεχίζοντας: «Για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα πρέπει οι πρόεδροι και τα μέλη των σχολικών επιτροπών, να συνεργαστούν με τους διευθυντές και τους υπευθύνους των αιθουσών προκειμένου να υπάρξει η σωστή και συνεχής ενημέρωση για τις ανάγκες σε αντισηπτικά, μάσκες και γάντια. Για την επιπλέον ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών είμαστε διατεθειμένοι να γίνονται απολυμάνσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Για την υγεία όλων μας δεσμεύομαι προσωπικά να μη γίνει καμία απολύτως έκπτωση στις παροχές».