- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Σύσταση επιτροπής για την διοργάνωση Καραϊσκάκεια 2021 στο Δήμο Μουζακίου

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης εισηγήθηκε στο χτεσινό (24/7) Δημοτικό Συμβούλιο τη σύσταση διαπαραταξιακής  επιτροπής για  την καλύτερη δυνατή διοργάνωση των εκδηλώσεων «Καραϊσκακεια 2021».

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Στάθης τόνισε χαρακτηριστικά πως  επειδή τα Καραϊσκάκεια θεωρούνται η κορυφαία εκδήλωση για τον Δήμο Μουζακίου και Εν όψει του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση θα πρέπει του χρόνου να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην οργάνωση και την τέλεση των εορταστικών εκδηλώσεων .

Εκδηλώσεις ανανεωμένες και εμπλουτισμένες με ιδέες και ύφος  που  θα αφήσουν πάνω μας το ανεξίτηλο πολιτιστικό τους αποτύπωμα, και θα  μας γεμίσουν  καμάρι για τον τόπο μας και την πολιτιστική μας κληρονομιά αν χρωματιστούν με την αρμόζουσα για την περίσταση λαμπρότητα.

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν   θα πρέπει να συσταθεί μια επιτροπή που να διαχειριστεί το πλάνο των εκδηλώσεων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να επιτευχθούν όλα τα παραπάνω.

Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος Μουζακίου πρότεινε ονόματα ανθρώπων για τη σύσταση της επιτροπής και μέσα σε ένα άριστης συνεργασίας κλίμα σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο τους αποδέχτηκε. Πρόκειται για συμβούλους όλων των παρατάξεων, αλλά και  ανθρώπους του πολιτισμού, των γραμμάτων και εκπρόσωποι συλλόγων που είναι οι εξής:

Πρόεδρος:
Ελένη Ρούσσα – Πρόεδρος ΝΠΔΔ

Μέλη:

Γέρμανος Γεώργιος – προεδρος ΔΗΚΕΔΗΜ

Χρυσόστομος Μητροπάνος – δημοτικος συμβουλος

Γκίνης Επαμεινώνδας – δημοτικος συμβουλος

Κουτρομάνος Χρήστος – δημοτικος συμβουλος

Ζαρνακούπης Νικόλαος – δημοτικος συμβουλος

Γιώτης Λάμπρος – δημοτικος συμβουλος

Νάσιος Γεώργιος – προεδρος τ.κ. Μαυρομματιου

Γιώτης Δημήτριος – προεδρος πολιτιστικου συλλογου Μαυρομματιου

Κωστόπουλος Δημήτριος – εκπροσωπος συλλογου Μαυροματιανων Αθηνας

Βλάχος Νικόλαος – καθηγητης φιλολογιας