- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Τα λόγια θα δώσουν πλέον τη θέση τους στα έργα – Του Σταύρου Παπαγεωργίου

Φίλες και φίλοι, Ξεκινήσαμε έναν έντιμο και αξιοπρεπή προεκλογικό αγώνα και συνεχίζουμε. Θέλω να γνωρίζετε ότι με τη δική σας στήριξη, όπως έχει καταδείξει όλες αυτές τις μέρες η έντονη παρουσία σας, αισθάνομαι μεγαλύτερη ευθύνη απέναντί σας. Το χρέος μου ως πολιτικού γιγαντώνεται από την αγάπη σας. Τα λόγια θα δώσουν πλέον τη θέση τους στα έργα.

Με την απλότητα και την ειλικρίνεια που με διακατέχει σας τονίζω ότι συμμερίζομαι τα ίδια προβλήματα και υποχρεώσεις μ’ εσάς. Θέλω να προσφέρω έργο στον τόπο μου, γιατί αυτό τον τόπο αγαπώ, εδώ μεγάλωσα και εργάστηκα.  Δε θέλω να είμαι Βουλευτής Αθηνών αλλά να είμαι Βουλευτής Καρδίτσας.

Τα διλήμματα και τα διακυβεύματα μας επιτάσσουν να εργαστούμε μαζί, ώστε στις 7 Ιουλίου ν’ αποφασίσουμε για τη ζωή μας και για τη ζωή της επόμενης γενιάς. Η αλλαγή ξεκινάει από την καρδιά της Ελλάδας, από την Καρδίτσα μας, γι’ αυτό και η ψήφος του καθενός σας είναι σημαντική για μένα.

Δίνοντάς μου τη δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα της ανάταξης και της προόδου για το Νομό μας, δεσμεύομαι να σταθώ αρωγός σας με οποιοδήποτε προσωπικό κόστος. Δεσμεύομαι ότι δε θα διαψεύσω τις προσδοκίες σας, όπως ακριβώς έχω κάνει μέχρι τώρα και ότι η πόρτα του γραφείου μου θα είναι πάντοτε ανοιχτή για όλους σας.

Είμαι δίπλα σας κι όχι απέναντί σας σ’ αυτή την προσπάθεια που κάνουμε για ν’ αλλάξει σελίδα η χώρα μας. Η δική σας έγκριση, η δική σας στήριξη είναι η δύναμή μου να συνεχίσω τον αγώνα. Δώστε μου τη δύναμη να σας εκπροσωπήσω στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Μαζί για τη Νίκη της Ελλάδας, μαζί για τη γιορτή της Δημοκρατίας, μαζί για τη Νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Μαζί μπορούμε περισσότερα, αξίζουμε καλύτερα!

 

Του Σταύρου Παπαγεωργίου, Υποψήφιου Βουλευτή ΝΔ Νομού Καρδίτσας