- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Τα παιδιά του Αστέρα Καρδίτσας Παίζουν για το Χαμόγελο Κάθε Παιδιού

Στο AEL FC Arena θα βρεθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 10-12 Ιουνίου η Ακαδημία του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ στο τουρνουά ποδοσφαίρου της ΕΠΣΛ για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Οι αθλητές των μικρών τμημάτων της Ακαδημίας μας συμμετέχουν στο Τουρνουά με τα τμήματα Bambini, Junior και Προ παιδικό. Στόχος της Ακαδημίας με τη συμμετοχή της στο τουρνουά είναι να δώσει η δυνατότητα στους μικρούς αθλητές να διασκεδάσουν – να ψυχαγωγηθούν συνυπάρχοντας φιλικά στο τουρνουά με νικητή το ποδόσφαιρο και παράλληλα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μπροστά σε συναθλητές προπονητές γονείς και φίλους του αθλήματος, μα προπάντων να συμβάλουν για το Χαμόγελο στα χείλη Κάθε παιδιού

Ωστόσο σαν Ακαδημία επιδιώκουμε στην αύξηση των αγωνιστικών εμπειριών των μικρών Αστεριών μας μέσα από την συμμετοχή μας σε ένα παιδαγωγικό επιμορφωτικό και αθλητικό περιβάλλον. Αποσκοπούμε στην προαγωγή της σύσφιξης των σχέσεων συνεργασίας και φιλίας μεταξύ των ομάδων Ακαδημιών που συμμετέχουν και μεριμνούμε για την ενίσχυση του αθλητικού εκπαιδευτικού και κοινωνικού προφίλ του ποδοσφαίρου της Θεσσαλίας.

«ΠΑΙΖΟΥΜΕ για το Χαμόγελο Κάθε Παιδιού!

 

 

Υπεύθυνος Ακαδημίας

Δημήτρης Παπαγεωργίου

Ακαδημία Α.Ο. Αστέρας Καρδίτσας