- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Τα Συμπόσια στο Αγρόκτημα Βασιλάκου

Κάπου εδώ, τα εβδομαδιαία Συμπόσια στο Αγρόκτημα Βασιλάκου που ανήλθαν στα 35, έφτασαν στο τέλος τους για την περίοδο 2917-2018.  Θα ξαναρχίσουν στα μέσα του προσεχούς Οκτώβρη.

Κατά την θερινή περίοδο, που είναι και περίοδος διακοπών, θα καταβληθεί προσπάθεια να πραγματοποιούνται που και που στο Εντευκτήριο κάποιες συναντήσεις, ψυχαγωγικού περισσότερο χαρακτήρα, οι οποίες θα ανακοινώνονται δια του τύπου. Υπαιθριο θεατρο: Στο Αγρόκτημα κατασκευάστηκε υπαίθριο θέατρο 110 θέσεων, το οποίο είναι διαθέσιμο σε κάθε ενδιαφερόμενο για πραγματοποίηση διάφορων εκδηλώσεων. Μέσα στο καλοκαίρι προβλέπεται να γίνει κάτι.

Ευχαριστίες: Με τη λήξη λοιπόν της φετινής περιόδου, το Αγρόκτημα Βασιλάκου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση και επιτυχία τους και ιδιαίτερα τους ομιλητές που ήταν:

Βλάχος Βαγγέλης γεωπόνος, Γεράσης Χρίστος, τεχνολόγος Γεωπόνος,

Κωτούλας Σωτήρης -χημικός, Ντελής Βαγγέλης – φιλόλογος – συγγραφέας,

Τσίνας Παναγιώτης-εκπαιδευτικός –φυσικός,Περήφανος Αποστόλης γεωπόνος, Σουφλάκος Νίκος φυσικοθεραπευτής και φυσικά όλους όσους από την πρώτη χρονιά (2013) παρουσίασαν ομιλίες τους για διάφορα θέματα.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους συμποσιαζόμενους που ο καθένας με την παρουσία και τον τρόπο του,συνέβαλλε στο να διεξάγονται τα Συμπόσια με το καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο, μέσα σε ένα φιλικό και δημιουργικό περιβάλλον.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται στους συμποσιαζόμενους: α) Δημήτρη Σταμοστέργιο ηλεκτρονικό για την με κάθε τρόπο τεχνική υποστήριξη των Συμποσίων και β) Παναγιώτη Τσίνα φυσικό-πληροφορική για την επίσης σημαντική υποστήριξη των Συμποσίων στις ανάγκες της πληροφορικής και των Η/Υ

Ραντεβού τον προσεχή Οκτώβρη.