- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Τελετή ονομασίας-αποφοίτησης 159 νέων Δεκανέων Στρατονομίας

Με την παρουσία του Διευθυντή Β’ Κλάδου του Γενικού Επιτελείου Στρατού Υποστρατήγου Λεωνίδα Κακαβά, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας η τελετή ονομασίας – αποφοίτησης των 159 νέων Δεκανέων Στρατονομίας της 2019 Δ΄ ΕΣΣΟ.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους o σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. κ. Τιμόθεος η βουλευτής ΝΔ κα Ασημίνα Σκόνδρα, ο Διοικητής της Π.Υ Καρδίτσας Πύραρχος κ. Σωτήριος Κορέλας o Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Α.Δ. Καρδίτσας Αθανάσιος Ράϊκος ο Πρόεδρος του παραρτήματος της ΕΑΑΣ του Ν. Καρδίτσας Σχης εα κος. Καραΐσκος Ιωάννης, το προεδρείο του ΣΕΑΝ Καρδίτσας με επικεφαλής τον πρόεδρο έφεδρο Τχη (ΠΖ) κο  Ιωάννη Ντενισιώτη καθώς και ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί από την 1η Στρατιά και την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών.

Η χτεσινή τελετή αποφοίτησης των υποψηφίων στρατονόμων της 2019 Δ’ΕΣΣΟ χαρακτηρίστηκε από ιδιαίτερο εθνικό φρόνημα και έξαρση ακρίβεια στην εκτέλεση και υψηλότατο ηθικό των αποφοιτούντων, κάτι που σχολιάστηκε ιδιαιτέρως θετικά από τους παριστάμενους στην τελετή.