- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Τεχνικές παρεμβάσεις στην Τοπική Κοινότητα Δαφνοσπηλιάς

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτό το διάστημα οι εργασίες κατασκευής τοιχίου αντιστήριξης με αργολιθοδομή στον κεντρικό δρόμο στην Τοπική Κοινότητα Δαφνοσπηλιάς. Την πρόοδο των εργασιών, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες, είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας Κωνσταντίνος Ξυλομένος και η αρμόδια Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Καλλιφωνίου Ευαγγελία Διαμαντή, οι οποίοι πραγματοποίησαν αυτοψία στο χώρο.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου “Συντηρήσεις και βελτιώσεις υποδομών Δ.Ε. Καλλιφωνίου και Ιτάμου έτους 2017” προϋπολογισμού 390.000€.

Το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις για τη διαμόρφωση, αλλά και τη βελτίωση και αναβάθμιση κοινοχρήστων χώρων πεζοδρομίων, πεζοδρόμων και δρόμων στις Τοπικές Κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Καλλιφωνίου και Ιτάμου σύμφωνα με τη μελέτη που εκπόνησε η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, αφού κατέγραψε τις αναγκαίες παρεμβάσεις σε συνεργασία με τους Προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων των Κοινοτήτων .

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από ΣΑΤΑ του 2017 και ίδια έσοδα του Δήμου και η χρονική προθεσμία περαίωσής του είναι 12 μήνες