- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Την 3η θέση κατέλαβε η ομάδα τάβλι της Καρδίτσας

Την 3η θέση κατέλαβε η ομάδα της Καρδίτσας (Σ.Α.Τ.Ο.Κ.) στο 3ο διασυλλογικό πρωτάθλημα αγωνιστικού τάβλι Ελλάδος. Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχτηκε η Ομοσπονδία Αθηνών, ενώ την δεύτερη θέση κατέλαβε ο σύλλογος αποφοίτων κολεγίου Αθηνών (ΣΑΚΑ), ο οποίος και φιλοξένησε τους αγώνες το Σαβ/κο 11-12 Μάη.
Την ομάδα της Καρδίτσας απάρτισαν οι: Γρούτσος, Λωρίδας, Παπαλίτσας, Χριστοφοράκης, Νταλανίκας, Μανιάτης, Καλλούσης.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.
Στο 2ο τουρνουά Σκοπίων συμμετείχε το Σαβ/κο 3-5 Μάη, ο Όμιλος Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι Καρδίτσας, με τους Καραμπινά, Τσολάκο, Μέντζιο, Δοξαρά. Η αξιοπρεπής παρουσία των παιχτών μας αποδεικνύει την συνεχή άνοδο του συλλόγου μας που μπορεί να ανταγωνιστεί παίχτες παγκοσμίου κλάσεως και εκτός Ελλάδας.

5ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Μεγάλος νικητής της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος αναδείχτηκε ο Θανάσης Παππάς, ενώ ακολούθησαν με μια ήττα οι Γρούτσος, Σταρίδας, Λωρίδας, Τσιαμαντάς, Τσολάκος και Σαλταγιάννης.
Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται ο Χρίστος Γρούτσος και σε απόσταση ενός βαθμού (νίκης) ακολουθεί ο Θανάσης Σταρίδας.
Έτσι ο τίτλος θα κριθεί την 13η και τελευταία αγωνιστική που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 16 Μάη και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο Κιέριον.

5ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Την Κυριακή 19 Μάη και ώρα 17:00 στο ξενοδοχείο Κιέριον θα διεξαχθεί η τελική φάση του κυπέλλου, με τους 16 προκριθέντες να διεκδικούν τον τίτλο για την σεζόν 2018-19.