- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Τιμητική εκδήλωση στη μνήμη της εθελόντριας Ελισάβετ Μπατζιά

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, στις 11:00 π.μ., στα γραφεία του τμήματος Καρδίτσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μια σεμνή τιμητική εκδήλωση στη μνήμη της πρόσφατα εκλιπούσης εθελόντριας του τμήματος, Ελισάβετ Μπατζιά, παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, εθελοντών και μελών της οικογένειάς της. Για περίπου μια δεκαετία η Ελισάβετ Μπατζιά αποτέλεσε μια ιδιαίτερα δραστήρια και αγαπητή στην οικογένεια του Ερυθρού Σταυρού εθελόντρια της Νοσηλευτικής υπηρεσίας προσφέροντας άοκνα τις υπηρεσίες της όπου υπήρξε ανάγκη.

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ως ελάχιστη πράξη ανταπόδοσης και αναγνώρισης της προσφοράς της Ελισάβετ Μπατζιά όλα αυτά τα χρόνια στο Ερυθροσταυρίτικο κίνημα, επιδόθηκε αναμνηστική πλακέτα στην οικογένειά της και προσφέρθηκε στη μνήμη της από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους υπαλλήλους του Τμήματος ένα μικρό ποσό ως δωρεά στο ταμείο του Τμήματός μας.

Η οικογένεια του Ερυθρού Σταυρού στην πόλη μας έγινε φτωχότερη με την απώλεια της Ελισάβετ Μπατζιά όλοι όμως έχουμε χρέος να εμπνεόμαστε και να  παραδειγματιζόμαστε από το αγνό αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης που πρέσβευε με τη δράση και τις πράξεις της.