- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κωστή Νούσιο επισκέφτηκε ο νέος Διευθυντής Δευτεροβάθμιας

Τον νέο Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σωκράτη Παππά υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος μαζί με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πρόνοιας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Νίκο Καραγιάννη.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον κ. Παππά με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του. Τόνισε μάλιστα ότι η Π.Ε Καρδίτσας θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων του νομού και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα υπάρξει αγαστή συνεργασία.

«Ειδικά φέτος που λόγω της πανδημίας υπάρχει ιδιαιτερότητα στον τρόπο που θα ανοίξουν τα σχολεία, η Π.Ε Καρδίτσας είναι έτοιμη να συνδράμει με κάθε τρόπο, ώστε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών», επεσήμανε ο κ. Νούσιος.

Από την πλευρά του ο κ. Σωκράτης Παππάς ευχαρίστησε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη και τον διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλό της εκπαιδευτικής κοινότητας.