- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Τον νεαρό Βαλκανιονίκη Δημ. Παπακώστα υποδέχτηκε ο Κ. Νούσιος

Τον Βαλκανιονίκη Δημήτρη Παπακώστα υποδέχτηκε το πρωί της Τετάρτης (9/10) στο γραφείο του με ιδιαίτερη χαρά ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος.

Ο διακεκριμένος αθλητής της Ελληνορωμαϊκής πάλης από τη Μαγουλίτσα Καρδίτσας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους πρόσφατους Βαλκανικούς Αγώνες U15 ανεβάζοντας τα Ελληνικά χρώματα στο βάθρο.

Τον αθλητή συνόδευαν ο προπονητής του κ. Στέφανος Παπαστεργίου και ο πατέρας του Γιώργος.

Ο κ. Νούσιος δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις επιδόσεις του ελπιδοφόρου αθλητή και ευχήθηκε να είναι υγιής και να συνεχίσει να μας χαρίζει σημαντικές  διακρίσεις. «Η Καρδίτσα έχει μεγάλη αθλητική ιστορία και έχει γεννήσει  σπουδαίους πρωταθλητές. Είμαι σίγουρος πως με σκληρή δουλειά, το ήθος και τις αξίες που τον διακατέχουν και την καθοδήγησή του από καταρτισμένους προπονητές, θα πετύχει ακόμη μεγαλύτερες νίκες στην πολλά υποσχόμενη αθλητική του διαδρομή.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, o Περιφερειάρχης μας ο Κώστας Αγοραστός και εγώ προσωπικά πιστεύουμε στη μεγάλη προσφορά του αθλητισμού και ειδικά στις δύσκολες αυτές καταστάσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας  χρειαζόμαστε τέτοιες χαρές, τέτοιες επιτυχίες ακόμη περισσότερο».