- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Το Δήμαρχο Μουζακίου επισκέφθηκε ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος

Το Δήμαρχο Μουζακίου και πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κωτσό επισκέφθηκε ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος κ. Βασιλειάδης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Διοικητή Θεσσαλίας κ. Τζουβάρα, τον Επιχειρησιακό  Διοικητή Ν. Καρδίτσας κ. Κορέλα και το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουζακίου κ. Φούκα.

Η συνάντηση έγινε στο Δημαρχείο Μουζακίου όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πρόληψη και την αντιμετώπιση πυρκαγιών, μέσα από τη συνεργασία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Βασιλειάδης έκανε εκτενή αναφορά στη σημασία που έχει η αγαστή συνεργασία μεταξύ τοπικής αυτοδιοίκησης και πυροσβεστικής υπηρεσίας με κύριο στόχο την πρόληψη των πυρκαγιών και βεβαίως την αντιμετώπισή τους όταν αυτό κριθεί αναγκαίο

Ο κ. Κωτσός αφού ευχαρίστησε τον Υπαρχηγό για την επίσκεψη στο Δήμο Μουζακίου του επεσήμανε την άριστη συνεργασία που έχει εμπεδωθεί από την πρώτη στιγμή ανάμεσα στον Πυροσβεστικό Σταθμό του Μουζακίου και τη Δημοτική Αρχή.

«Ως Δήμος Μουζακίου έχουμε μακρά και άριστη συνεργασία με το Διοικητή και τους άνδρες του Πυροσβεστικού Σταθμού της πόλης μας και η αλληλοβοήθεια σ’ όλους τους τομείς είναι δεδομένη. Εξάλλου η λειτουργία του Πυροσβεστικού Σταθμού στο Μουζάκι έχει επιδράσει καταλυτικά στην πρόληψη των πυρκαγιών και στην έγκαιρη αντιμετώπισή τους, δίνοντας έτσι ένα αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους της περιοχής μας. Βέβαια η συνεργασία μας δεν περιορίζεται μόνο σ’ αυτόν τον τομέα, καθώς η συμβολή της υπηρεσίας σας είναι καθοριστική και στην αντιμετώπιση και άλλων προβλημάτων όπως πλημμυρών κλπ. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες σ’ όποια ζητήματα προκύπτουν βοηθώντας στην επίλυσή τους μέσα από τη συνεργασία και την αλληλοβοήθεια των υπηρεσιών μας.» συμπλήρωσε ο κ. Κωτσός

Παρόντες στη συνάντηση ήταν η πρόεδρος του ΝΠ Αθλητισμός Πολιτισμός του Δήμου Μουζακίου κ. Ρούσσα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπαλατσός και ο Ιερέας του Μουζακίου πατήρ Καναβός.