- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Το Διευθυντή Υδάτων κ. Σουλιώτη συνάντησε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός

Συνάντηση με το Διευθυντή της Διεύθυνσης Υδάτων  της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας κ. Γρηγόρη Σουλιώτη είχε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός και συζήτησε μαζί του θέματα που αφορούν το Δήμο Μουζακίου αναφορικά με τις άδειες χρήσης νερού και τις γεωτρήσεις.

Το κυρίαρχο ζήτημα που έθεσε ο κ. Κωτσός στον Διευθυντή ήταν το θέμα της αρδευτικής γεώτρησης της Μαγούλας η οποία σταμάτησε να λειτουργεί εν μέσω της αρδευτικής περιόδου δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του αρδευτικού δικτύου της περιοχής.

Ο Δήμος Μουζακίου κίνησε άμεσα τις απαραίτητες διαδικασίες για την αντικατάσταση της γεώτρησης στη θέση «Αγία Ελένη» Μαγούλας και σε συνεργασία με τη διεύθυνση υδάτων Θεσσαλίας εξασφάλισε τη σχετική άδεια για την αντικατάστασή της. Η όλη διαδικασία είναι γεγονός πως κινήθηκε ταχύτατα  από την υπηρεσία του κ. Σουλιώτη και έδωσε λύση σ’ ένα σοβαρό ζήτημα για την περιοχή και τους αγρότες .

«Θέλω πραγματικά να εκφράσω την απεριόριστη ικανοποίησή μου για την ταχύτητα με την οποία λειτούργησε και αντέδρασε η διεύθυνση υδάτων στο επείγον πρόβλημα που προέκυψε με την αρδευτική γεώτρηση στη Μαγούλα. Τόσο ο κ. Σουλιώτης, όσο και η κ. Παλικαρίδου χειρίστηκαν το όλο θέμα με αμεσότητα δίνοντάς μας τη δυνατότητα να αποκαταστήσουμε το πρόβλημα στο μικρότερο δυνατό χρόνο» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός