- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Το κόκκινο γιλέκο του μικρού Ρόμπιν

Με μια όμορφη εκδήλωση θα ξεκινήσουν οι Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. να συμμετέχουν και φέτος, όπως κάθε χρόνο, στα Χριστουγεννιάτικα δρώμενα της πόλης μας.

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου μας, την Κυριακή στις 8 του Δεκέμβρη, στις 12 το μεσημέρι,  στην παιδική βιβλιοθήκη «Παυσιλύπου», οι υπεύθυνοι των Παιδικών βιβλιοθηκών του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, θα διαβάσουν στα παιδιά το πολύ όμορφο και συγκινητικό παραμύθι του Jan Fearnley «Το κόκκινο γιλέκο του μικρού Ρόμπιν», από τις εκδόσεις Τσιαμπίρης-Πυραμίδα. Μια τρυφερή ιστορία που μας μαθαίνει με τον καλύτερο τρόπο, την ανεκτίμητη αξία της προσφοράς. Όταν μάθουμε να προσφέρουμε με όλη μας την καρδιά, τότε η προσφορά μας θα μας επιστραφεί διπλά, χαρίζοντάς μας επιβεβαίωση και αληθινή χαρά!

Στη συνέχεια οι μικροί φίλοι που θα βρεθούν στο χώρο, θα φτιάξουν μαζί μας, το πιο ωραίο και απρόβλεπτο adventurous ημερολόγιο των Χριστουγέννων, που είχε τόση μεγάλη επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια και ήταν ο καθημερινός σύντροφος των παιδιών μέχρι και την ημέρα των Χριστουγέννων!!!

Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους, να ξεκινήσουμε τους εορτασμούς για την πιο ωραία περίοδο του χρόνου!!!