- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Το Μουζάκι γιόρτασε οικολογικά

Μήνυμα … οικολογικό έστειλε, το βράδυ της Κυριακής 15 Σεπτέμβρη, το Μουζάκι όπου πραγματοποιήθηκε η τρίτη κατά σειρά (και τελευταία) πρόδρομη εκδήλωση της 13ης Οικολογικής Γιορτής Καρδίτσας, που πραγματοποιεί η ΟικόΣφαιρα Καρδίτσας, το τετραήμερο από 19 μέχρι 22 Σεπτέμβρη, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Δήμο Καρδίτσας, την Αναπτυξιακή Καρδίτσας (ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε.), την Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΕΝΤΟΣ, το Europe Direct Καρδίτσας, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου, αλλά και σε συνεργασία και με αρκετούς ακόμη φορείς της περιοχής.

Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια της 4ης Γιορτής Σταφυλιού που οργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Μουζακίου, υπο την αιγίδα του Δήμου Μουζακίου, στην κλειστή Δημοτική Αγορά.

Η βραδιά ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς της Προέδρου του Συλλόγου Γυναικών Μουζακίου κ. Φανής Δασκάλου, του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα» κ. Φάνη Στάθη, του δημάρχου Μουζακίου κ. Γιώργου Κωτσού και του Προέδρου της ΟικόΣφαιρας κ. Σωκράτη Βασιλάκου που κάλεσε το κοινό να «αγκαλιάσει» με την ίδια θέρμη και όλες τις υπόλοιπες εκδηλώσεις της 13ης Οικολογικής Γιορτής.

Ακολούθησε μία ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα «Προϊόντα αμπέλου και Οινοτουρισμός» από τον κ. Γιώργο Κορομπίλια, γεωπόνο, ενώ τη σκυτάλη πήρε το χορευτικό του Αρχαιολογικού – Λαογραφικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ». Ο Β. Κωσταρέλλος έδωσε συνέχεια στο μουσικό πρόγραμμα.

Σε όλους τους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν πίτες, τυρί, σταφύλια και κρασί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη 13η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας : www.oikosfaira.gr/ [1]