- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Το νερό Θεόνη στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ ΑΣ Καρδίτσας

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη μέσα από μια ακόμη χορηγία, επισφραγίζει την έμπρακτη στήριξή του στα εγχώρια αθλητικά δρώμενα. Πιο συγκεκριμένα, θα είναι ο βασικός χορηγός της ομάδας μπάσκετ ΑΣ Καρδίτσαςγια τη νέασαιζόν 2016 – 2017.

Ως χορηγός του ΑΣ Καρδίτσας, το νερό Θεόνη στηρίζει τη σημαντική προσπάθεια της ομάδας η οποία σημειώνει συνεχώς ανοδική πορεία και προσφέρει αμέτρητες συγκινήσεις στους λάτρεις του αθλήματος.

Στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του νερού Θεόνη οι οποίοι δήλωσαν υπερήφανοι που στηρίζουν ένα τόσο δυναμικό αθλητικό οργανισμό, ο οποίος αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πόσα πολλά μπορούμε να επιτύχουμε μέσω της συνεργασίας και του ομαδικού πνεύματος.

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.