- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Το νερό Θεόνη χορηγός του 1ουforum Helliniko

Το πρώτοHellinikoforum,μια πρωτοβουλία του πολυδιάστατου μέσου επικοινωνίαςEllinnesinE mirates, πραγματοποιήθηκε στις 30 Απριλίου 2017 στο Dubai, με τη σημαντική στήριξη του φυσικού μεταλλικού νερού Θεόνη.

Πιο συγκεκριμένα, το forumHelliniko,είχε ως στόχο τη συγκέντρωση και αποτελεσματική προβολή των ελληνικών επιχειρήσεων και προϊόντων στην αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, μέσα από μια σειρά Β2Β συναντήσεων. Αξίζει να σημειωθεί πως στη σημαντική αυτή εκδήλωση, την οποία στήριξε το νερό Θεόνη, συμμετείχαν περισσότεροι από 40 τοπικοί αγοραστές, ενώ Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα παραβρέθηκαν προκειμένου να συζητήσουν και να ανταλλάξουν ιδέες με όλες τις ελληνικές εταιρείες που έλαβαν μέρος στο forum. Την έναρξη εργασιών του forum χαιρέτισαν σημαντικές προσωπικότητες τόσο του ελληνικού όσο και διεθνούς επιχειρείν.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη,καταγράφοντας το ίδιο μια σημαντική πορεία στις αγορές του εξωτερικού, στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που προωθεί την ελληνική επιχειρηματικότητα και εξωστρέφεια.

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.