- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Το Νοσοκομείο της Καρδίτσας βρίσκεται μέσα στα 10 καλύτερα της Ελλάδας

Ναι καλά ακούσατε .

Μπορεί να μην έχει παιδίατρο , μπορεί ο αξονικός να μην δουλεύει , μπορεί να υπολειτουργούν οι κλινικές ουρολογική , μαιευτική και οφθαλμολογική, αλλά είναι μέσα στο 10 καλύτερα.

Μπορεί τα υλικά και τα μηχανήματα να είναι είδος σε αφάνεια αλλά είμαστε πρωταθλητές.

Μπορεί τα κέντρα υγείας να έχουν γίνει κέντρα διακομιδής και μόνο……αλλά το κύπελλο το σηκώνουμε.

 

Και να οι φωτογραφίες για καινούργια μηχανήματα και να οι φωτό για καινούργια ασθενοφόρα.

Μπορείτε όμως άφοβα να πεθαίνετε μέσα σε ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της Ελλάδας.

Οι ντόπιοι άρχοντες(κυβερνητικοί βουλευτές, Δήμαρχος, περιφερειάρχης και αντιπεριφερειάρχης) περήφανοι για το έργο που επιτελούνε. Κάνανε την Καρδίτσα να μοιάζει με την εμπόλεμη Γάζα.

 

Μπορούν όμως οι πολίτες, αν δεν τους αρέσουν και οι παροχές που προσφέρει ο τόπος να πεταχτούν και στα Τρίκαλα, στην Λάρισα, μπορεί και στην Σαλονίκη (που έχει και θάλασσα).

 

 

Αυτό είναι το successstoryπου μας ταΐζουν τόσο καιρό οι Κυβερνήσεις των δοσίλογων , μαζί με τους ντόπιους υποστηρικτές τους , σε συνεργασία με την Ευρώπη της ανάπτυξης , της ευημερίας και της αλληλεγγύης (μόνο για το κεφάλαιο) , μαζί με  την Ευρωπαϊκή Ένωση των τραπεζών, μαζί με το ΔΝΤ και όλο τον συρφετό του χρηματοπιστωτικού τομέα.

 

Σήμερα οι εργαζόμενοι πρέπει να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και να τους στείλουν όλους αυτούς εκεί που ανήκουν : στο παρελθόν.

 

Μόνο με την διαγραφή του χρέους, την εθνικοποίηση των δημόσιων επιχειρήσεων και των μεγάλων επιχειρήσεων, την έξοδο από την ΕΕ και το Ευρώ, με την παραγωγική ανασυγκρότηση με κατεύθυνση τις ανάγκες του πληθυσμού , μπορεί να ζήσει αυτός ο τόπος και οι άνθρωποι του.

 

 

 

Παναγιώτης Καμινιώτης

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ