- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ στο πλευρό των κατοίκων της Βατσουνιάς

Το πνεύμα των γιορτών πλησιάζει και το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη δείχνει για ακόμη μια φορά την έμπρακτη στήριξή του στην περιοχή της Βατσουνιάς, εξασφαλίζοντας δωρεάν ψώνια για το σύνολο των κατοίκων της.

Πιο συγκεκριμένα, το νερό Θεόνηθα δώσει τη δυνατότητα σε κάθε οικογένεια του χωριού να κάνει τις χριστουγεννιάτικες αγορές του στα τοπικά καταστήματα, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση, εξαργυρώνοντας μια μοναδική δωροκάρτα, καθόλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου.

Η πράξη αυτή έρχεται να συμπληρώσει μια σειρά σπουδαίων υποστηρικτικών ενεργειώντου νερού Θεόνη προς την τοπική κοινωνία, ανταποδίδοντας έτσι ένα μικρό μέρος από την στήριξη και την βαθιά εμπιστοσύνη που έχει λάβει.

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.theoni-water.gr [1]