- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Το Fashion City Outlet στηρίζει το Σύλλογο ΦΛΟΓΑ

Μια ακόμη ενέργεια κοινωνικής αλληλεγγύης φιλοξενεί το Εκπτωτικό Κέντρο της Θεσσαλίας, το Fashion City Outlet, κατά την περίοδο των εορτών, θέλοντας να μεταφέρει το μήνυμα πως και σε αυτές τις γιορτές στέκεται δίπλα στους πραγματικούς αγωνιστές της ζωής.

Με ιδιαίτερη χαρά από την  Πέμπτη 19/12 και μέχρι το Σάββατο 28/12στο θεατράκι του Εκπτωτικού Κέντρου, θα λαμβάνει χώρα η δράση «το Παιδί Ζωγραφίζει για το Παιδί», σε συνεργασία με την ΦΛΟΓΑ Λάρισας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά που θα συμμετέχουν στις παιδικές δραστηριότητες του Εκπτωτικού Κέντρου θα ζωγραφίζουν και θα εκθέτουν τις ζωγραφιές τους επάνω στην σιδερένια κατασκευή σε σχήμα καρδιάς που βρίσκεται έξω από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των παιδικών δραστηριοτήτων.

Όποιος από τους επισκέπτες του Fashion City Outlet επιθυμεί, θα μπορεί να αγοράσει με ένα συμβολικό αντίτιμο μια ή περισσότερες ζωγραφιές και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ για την ενίσχυση και υποστήριξη των δράσεων του.

Ο Σύλλογος «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Κύριος σκοπός του Συλλόγου είναι η συνεχής βελτίωση της παρεχόμενης ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας των παιδιών που νοσούν. Όλα αυτά τα χρόνια έχει εξελιχθεί, μέσα από τις οργανωμένες δράσεις του, σε σημαντικό πυλώνα στήριξης για τη λειτουργία των Ογκολογικών Τμημάτων των Παιδιατρικών Νοσοκομείων και την αντιμετώπιση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας. Εθελοντές γονείς, εθελοντές φίλοι, σε μια αρμονική συνεργασία προς όφελος των παιδιών και της κοινωνίας.