- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Υλοποίηση 11 προγραμμάτων απασχόλησης στην Καρδίτσα

To ΙΝΕ ΓΣΕΕ στο πλαίσιο της Πράξης «Ενδυνάμωση, ενίσχυση των δεξιοτήτων και πιστοποίηση των προσόντων των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα στον κλάδο του τουρισμού» πρόκειται να υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα εξειδικευμένης επαγγελματικής κατάρτισης στον κλάδο του τουρισμού, διάρκειας 80 ωρών, στο σύνολο των 13 Περιφερειών της χώρας για 1.388 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

Στην περιφέρεια Θεσσαλίας θα υλοποιηθούν έντεκα (11) προγράμματα στην Καρδίτσα, στο Βόλο και στη Λάρισα.

Η αίτηση συμμετοχής συμπληρώνεται και υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.inegsee.gr/aitisi/tourismos/ [1] έως τις 9 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 14:00.

Για τα προγράμματα της περιφέρειας Θεσσαλίας, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να έρθουν σε επαφή με το περιφερειακό παράρτημα του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, Τζαβέλα 4, Λάρισα, ώρες 09:30 πμ -14:00 μμ (αρμόδιο πρόσωπο επικοινωνίας κα Μπουλομπάση Μαριάνθη).

Για τους τρόπους υποβολής δικαιολογητικών συμμετοχής στο Έργο και για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά  την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Πράξη, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα  www.inegsee.gr/enisxisi-tourismos [2]