- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Υπογράφτηκε η σύμβαση για τη μίσθωση του Δημοτικού Ξενώνα στην Τ.Κ. Νεοχωρίου

Υπογράφτηκε την Παρασκευή 16/11/2018 η σύμβαση για τη μίσθωση του Δημοτικού Ξενώνα στην Τ.Κ. Νεοχωρίου μεταξύ του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα  και τη μισθώτριας εταιρεία NATURA Α.Ε. που ανέλαβε την εκμετάλλευση των εγκαταστάσεων.

Η μίσθωση υπογράφτηκε από τον Δήμαρχο Λίμνης Πλαστήρα κ. Δημήτριο Τσιαντή και από την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της εταιρείας NATURA Α.Ε.       κα Αναστασία Γαλαγάλα. Η σύμβαση είναι διάρκειας 25 ετών με ημερομηνία έναρξης την ημέρα της υπογραφής και λήξη  στις 15/11/2043. Το μίσθιο ορίστηκε στο ποσό των πεντακοσίων ευρώ (500,00 €) μηνιαίος με μελλοντική αναπροσαρμογή προσαύξησης ετησίως κατά ποσοστό τρία τοις εκατό (3%) επί του καταβαλλόμενου κατά το αμέσως προηγούμενο μισθωτικό έτος μισθώματος.

Ο διώροφος δημοτικός ξενώνας είναι Β΄ τάξης, με 12 δωμάτια και 24 κλίνες, συνολικού εμβαδού 517,92 τ.μ., αποτελούμενο από υπόγειο και έναν (1) όροφο, το οποίο είναι διαμορφωμένο και μπορεί να λειτουργήσει ως πλήρως εξοπλισμένη ξενοδοχειακή μονάδα, κτισμένο σε οικοπεδική έκταση εμβαδού περί τα 2.500,00 τ.μ. στη θέση «Αϊ Ηλιάς» του δημοτικού διαμερίσματος Νεοχωρίου του πρώην Δήμου Νεβρόπολης Αγράφων.