- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δένδρο της Τ.Κ. Καλλιφωνίου

Εκδήλωση για τη φωταγώγηση του φυσικού χριστουγεννιάτικου δένδρου ύψους 6 μέτρων που στήθηκε στην πλατεία του Καλλιφωνίου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου σε συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας με τον τοπικό Μορφωτικό Σύλλογο.

Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου τραγούδησαν τα κάλαντα, ενώ ο Αη Βασίλης έδωσε δώρα σε όλα τα παιδιά.

Ένα τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Δημήτρη Δρόσου, χόρεψε παραδοσιακούς χορούς, μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου και γυναίκες του χωριού ετοίμασαν και πρόσφεραν στους συγκεντρωμένους παραδοσιακά εδέσματα και γλυκίσματα, ενώ άφθονο και δωρεάν ήταν και το ντόπιο κρασί προσφορά του κ. Σεραφείμ Γιαννακόπουλου.

Στην εορταστική ατμόσφαιρα συνέβαλαν επίσης το  face painting από το Πολύτεχνο δωρεάν για όλους και η ρίψη βεγγαλικών που φώτισαν τον ουρανό μετά τη φωταγώγηση του δένδρου από την Πρόεδρο της Τ.Κ. Καλλιφωνίου κ. Μ. Λωρίδα – Παφλιά .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο ιερέας του χωριού π. Αθανάσιος Τζιώρας, ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για την Δημοτική Ενότητα Καλλιφωνίου κ. Ι. Γεννάδιος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παν. Μαντζιάρας.