- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Χειμερινό πρωτάθλημα προαγωνιστικών κατηγοριών: Η άνοδος συνεχίζεται….

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας, οι χειμερινοί αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών της περιφέρειας Θεσσαλίας. Οι αγώνες απευθύνονταν σε παιδιά ηλικιών από 9 μέχρι 12 ετών και συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των φίλων του υγρού στίβου. Το παρών έδωσαν συνολικά 18 σύλλογοι με 448 αθλητές.

Με τα ατομικά ρεκόρ να διαδέχονται το ένα πίσω από το άλλο, η κολυμβητική συνεργασία της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) και του Α.Σ.Κ. Ολυμπιακός έλαβε μέρος στους αγώνες με 12 αθλητές και αθλήτριες κατακτώντας 7 μετάλλια (3 χρυσά, 3 αργυρά και 1 χάλκινο), αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την πετυχημένη και κατακόρυφα ανοδική πορεία της.

Τα παιδιά που ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών, ήταν:

Οι αθλητές και οι αθλήτριες της κολυμβητικής συνεργασίας της Α.Κ.Α.Κ. και του Α.Σ.Κ. Ολυμπιακός που έλαβαν μέρος στους αγώνες καθώς και οι θέσεις που κατέλαβαν, ήταν:

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να εκπροσωπήσουν επάξια, για άλλη μια φορά τον σύλλογο, τους γονείς για την αμέριστη συμπαράσταση και στην προπονητική ομάδα του τμήματος που αποτελείται από τους Κώστα Γκαρνάκη, Ρούλα Καραβίδα και Τάσο Αυγέρο. Η χημεία που έχει αναπτυχθεί, η άριστη σχέση και συνεργασία της  διοίκησης του συλλόγου με τους γονείς των αθλητών από την μία καθώς και η νεανική γεμάτη όρεξη για δουλειά και επιτυχίες προπονητική ομάδα, από την άλλη πλευρά, δημιουργεί τη βάση για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.