- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο δήμο Παλαμά

 Ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για τις ημέρες των Χριστουγέννων ετοιμάζει ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου Παλαμά (ΔΟΠΑΠΑΠ), προσφορά στους δημότες του αλλά και σε όποιον άλλο θα ήθελε να περάσει τις γιορτές στην πόλη του Παλαμά και στα χωριά του δήμου.

Οι εκδηλώσεις, όπως είναι φυσικό θα ξεκινήσουν στις αρχές Δεκέμβρη με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από το δήμαρχο κ. Πατσιαλή, ενώ θα υπάρχει και πλούσιο πρόγραμμα από ομάδες καλλιτεχνικής δημιουργίας του δήμου Παλαμά. Το δένδρο, όπως και απομίμηση της φάτνης με τα ζώα όπου γεννήθηκε ο Χριστός, θα στηθούν στην κεντρική πλατεία του Παλαμά η οποία θα φωταγωγηθεί με χαρούμενα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια, όπως και οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης.

Στη συνέχεια -και μέσα στις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων- θα πραγματοποιηθούν διάφορες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις με επίκεντρο τα σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Παλαμά και τη Φιλαρμονική του Δήμου. Στις εορταστικές εκδηλώσεις, ξεχωρίζει ένα ρεσιτάλ πιάνου από γνωστό Έλληνα πιανίστα. Φυσικά δεν θα λείψουν εκδηλώσεις για τα παιδιά κάθε ηλικίας.

Το  ολοκληρωμένο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες και θα καλύπτει όλες τις ηλικιακές ομάδες, όλες τις καλλιτεχνικές τάσεις και όλα τα είδη ψυχαγωγίας…

Στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος Παλαμά, θα συμβάλλουν με τη συμμετοχή τους οι πολιτιστικοί φορείς της περιοχής αλλά και οι τοπικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην πόλη και στις κοινότητες του δήμου Παλαμά.

Ο ΔΟΠΑΠΑΠ, ευελπιστεί να προσφέρει μια νότα χαράς και αισιοδοξίας στους μικρούς και μεγάλους δημότες του Παλαμά, με πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα, γεμάτο χρώμα και λάμψη…