- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα του Βουλευτή Καρδίτσας και ΓΓ της ΚΟ της ΝΔ Κώστα Τσιάρα

«Σε όλες τις γωνιές της Γης, ακόμα και μέσα στην σκληρή περιδίνηση των τελευταίων ετών, οι Έλληνες διατηρούμε ζωντανό το αληθινό μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου. Και δεν ξεχνάμε πως τα Χριστούγεννα είναι γιορτή Αγάπης και ειλικρινούς Προσφοράς, ειδικά προς εκείνους που έχουν περισσότερη ανάγκη.

Με την ευκαιρία των Αγίων ημερών είναι ανάγκη να ανατρέξουμε σε αυτές τις αδιαπραγμάτευτες αξίες του Ελληνισμού, για να μετριάσουμε τις σκληρές συνέπειες της οικονομικής κρίσης των τελευταίων ετών.

Και ταυτόχρονα να αναζητήσουμε πραγματική διέξοδο, επενδύοντας στην αστείρευτη δημιουργικότητα και τις καταπιεσμένες ικανότητες των Ελλήνων, για να υπερβούμε τις δυσκολίες και τις αδικίες που βιώνουν οι πολίτες.

Είναι άλλωστε καιρός να εμπιστευτούμε και πάλι τις δικές μας δυνάμεις για να χτίσουμε μια καλύτερη πατρίδα. Την Ελλάδα που αξίζουμε και μπορούμε.

Σε όλους τους Καρδιτσιώτες αλλά και όσους επισκεφθούν τους τουριστικούς προορισμούς του νομού μας για να γιορτάσουν αυτές τις Άγιες μέρες, εύχομαι από καρδιάς καλές γιορτές!

Χρόνια Πολλά σε όλες και σε όλους!