- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Χριστουγεννιάτικο παραμύθι από το Δήμαρχο Καρδίτσας

 

Μετά από μια χρονιά γεμάτη δραστηριότητες για τους μικρούς αναγνώστες της πόλης μας, οι παιδικές βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, θα αποχαιρετίσουν το 2016, με τον τρόπο που αποχαιρέτησαν και τα προηγούμενα δύο χρόνια.

%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%ac%ce%ba%ce%bf%cf%82-1 Ο Δήμαρχος Καρδίτσας Κύριος Φώτης Αλεξάκος, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στην παιδική βιβλιοθήκη «Παυσιλύπου» του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, θα διαβάσει για τα παιδιά της πόλης μας το πολύ όμορφο παραμύθι του Μάνου Κοντολέων «Μαζί θα περάσουμε το χειμώνα»… είπε το έλατο, από τις εκδόσεις Πατάκη.

Είναι μια ιστορία αγάπης και  φαντασίας με φόντο το χειμώνα, αυτής της υπέροχης εποχής που πολλοί αποκαλούν «παλιόκαιρος», «κακοκαιρία», ίσως γιατί δε γνωρίζουν ότι χωρίς το χειμώνα, καμιά αναγέννηση και ομορφιά δε θα συνέβαινε την Άνοιξη.

%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%ac%ce%ba%ce%bf%cf%82-2Η ιστορία μαγεύει την ίδια στιγμή από τα 3χρονα μέχρι τους παππούδες, σου γλυκαίνει την καρδιά και σου κουρνιάζει ένα χαμόγελο στα χείλη, τόσο πολύχρωμο, όσο και τα πουλιά της ιστορίας.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές με το Δήμαρχο της πόλης μας, να στολίσουν ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο και φυσικά στο τέλος ένα κουτάκι έκπληξη θα είναι το δικό μας δώρο προς αυτά.

Σας περιμένουμε όλους , μικρούς και μεγάλους, «μαζί να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα»!!!