- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Όχι στο κάπνισμα είπαν οι μικροί Μουζακιώτες

Ένα δυνατό «ΟΧΙ» στο κάπνισμα φώναξαν οι μαθητές των δημοτικών σχολείων του Μουζακίου κατά την επίσκεψή τους στο Δήμαρχο κ. Κωτσό στο Δημαρχείο Μουζακίου στο πλαίσιο της αντικαπνιστικής εκστρατείας που διοργανώνει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Η εκστρατεία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μουζακίου και οι μικροί μαθητές συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους και στελέχη του Κέντρου Υγείας Μουζακίου μοίρασαν σχετικά φυλλάδια σ’ όλη την πόλη του Μουζακίου στην προσπάθειά τους να ενημερώσουν τους δημότες για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος.

«Ο Δήμος μας στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στην εκστρατεία που διοργανώνει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία κατά του καπνίσματος με την ελπίδα ότι θα έχει αντίκρισμα στην τοπική μας κοινωνία και θα αποτρέψει, κυρίως τους νέους να «πιάσουν» το τσιγάρο στα χέρια τους» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ Κωτσός που παρότρυνε όλους τους μικρούς μαθητές να μείνουν μακριά από το τσιγάρο, καθώς όπως και οι ίδιοι είπαν οι συνέπειες από το κάπνισμα στον ανθρώπινο οργανισμό είναι ιδιαίτερα βλαβερές.