- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

1η Γ.Σ. της Ένωσης Εκτροφέων Ελληνικής Βραχυκερατικής Φυλής Βοοειδών

Σε συνέχεια της έγκρισης του Καταστατικού της ΕΕΕΒΦΒ από το Ειρηνοδικείο Καρδίτσας (διάταξη 36/2016, 1-7-2016), τα μέλη της «Ένωσης Εκτροφέων Ελληνικής Βραχυκερατικής Φυλής Βοοειδών» προσκαλούνται στην 1η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσα, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου  2016,στις 11:00 π.μ.,στην έδρα του Συλλόγου (Μ. Αλεξάνδρου 34, 1ος όροφος, δίπλα στην αγορά της Καρδίτσας,στον ίδιο χώρο όπου έγινε η ιδρυτική συνέλευση της Ένωσης τον περασμένο Μάιο).

Στη διάρκεια της 1ης Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες, παρουσίαση των μέχρι σήμερα δράσεων και συζήτηση για τις προτεραιότητες και μελλοντικές δράσεις της Ένωσης.

Παρακαλούνται όλοι οι εκτροφείς της Ελληνικής Βραχυκερατικής Φυλής Βοοειδώναπό όλη τη χώρα να προσέλθουν στην εκδήλωση με σκοπό την όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή για την άρτια εκπροσώπηση και συμμετοχή του κλάδου μας στις σχετικές διεργασίες και εξελίξεις σε εθνικό επίπεδο.

Βασικοί στόχοι της Ένωσής μας είναι η καλύτερη οργάνωσηκαι αλληλοβοήθεια των εκτροφέων, η διάδοσηκαιη εισαγωγή των υψηλής διατροφικής αξίας, ποιότητας και γεύσης προϊόντων της αυτόχθονης φυλής στην αγορά και στο Ελληνικό Τραπέζι, και η διάσωση και διατήρηση της φυλής.

 

Με εκτίμηση,

Τα μέλη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΕΕΒΦΒ:

Τσαπραΐλης Αχιλλέας, Πίσπας Γεώργιος, Καζόγλου Γιάννης, Τσίντζουρας Δημήτρης, Πετρίδου Ευθυμία