Ειδήσεις

15ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου


Αύριο  Πέμπτη 19-1-2017 και ώρα 6.00 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των κοινωνικών βιολογικών κήπων (περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα Καρδίτσας) πραγματοποιείται το 15ο συμπόσιο της περιόδου 2016-17 με τίτλο Αγάπη και γνώση για υγεία και ευτυχία. Τα μαθήματα αυτά που συνεχίζονται για 5η χρονιά, αναφέρονται σε θέματα βιολογικής καλλιέργειας, κοινωνικά, περιβαλλοντικά και υγείας, πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το Αγρόκτημα Βασιλάκου και μπορεί να πάρει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Καρδίτσας, όπου μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι:

Α΄ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑ: Αρχιτεκτονική τοπίου (πως διαμορφώνουμε ένα χώρο σε ανθόκηπο). Πως δημιουργούμε ένα βραχόκηπο. Αναρριχόμενα φυτά και πέργολες. Δημιουργία χλοοτάπητα (γκαζόν)

Β΄  ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ: μερικές σκέψεις για την ασφάλεια, την καθημερινή φροντίδα, για το κοινό ταμείο. Από το βιβλίο του Δημήτρη Καραγιάννη «ΕΡΩΤΑΣ ή ΤΙΠΟΤΑ», εκδόσεις Αρμός.«Η παραίτηση από το να είμαστε ερωτικοί, οδηγεί στην παραίτηση από την ίδια την ζωή»

ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΟΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ.

Τα συμπόσια πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Για επικοινωνία: Τηλ. 2441028550 κιν. 6976017907 cosmote, ηλεκτρονική δ/νση: agroktima@sokratisvasilakos.gr ιστοσελίδα:   www.sokratisvasilakos.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα προβολών στο Δημοτικό Κιν/θέατρο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Δ.Α.Ο.Κ. Π.Ε. Καρδίτσας: Κρούσματα γρίπης των πτηνών – Μέτρα βιοασφάλειας