- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

18 μετάλλια για την Α.Κ.Α.Κ. στην 1η Νηρεάδα 2022

Ήταν η καλύτερη αρχή για τη νέα χρονιά!!! 18 μετάλλια για τους αθλητές – αθλήτριες της προαγωνιστικής ομάδας της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) έφερε η νέα χρονιά στην “1η Νηρεάδα 2022” που διεξήχθη το Σάββατο 05 Φεβρουαρίου 2022, στο κλειστό κολυμβητήριο Καρδίτσας.

Στους αγώνες συμμετείχαν 34 αθλητές και αθλήτριες και κατάφεραν να συγκεντρώσουν 18 μετάλλια (4 χρυσά, 8 αργυρά και 6 χάλκινα), να λάβουν σημαντικές θέσεις στις 8άδες και να μειώσουν τους ατομικούς τους χρόνους. Συνολικά στους αγώνες έλαβαν μέρος περίπου 300 αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Μακεδονίας.

Αναλυτικά οι αθλητές, σημείωσαν τις ακόλουθες επιδόσεις:

ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές της προαγωνιστικής ομάδας Κώστα Γκαρνάκη και Λευτέρη Ντελή και τις προπονήτριες της αγωνιστικής ομάδας Ευγενία Δρόσου και Νατάσα Θώδη για τις επιτυχίες και εύχονται στους αθλητές- αθλήτριες υγεία, πρόοδο και «γρήγορες κούρσες» την νέα χρονιά. Οι επιτυχίες έρχονται με καθημερινή και εντατική προπόνηση μέσα από σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους.