Ειδήσεις

19ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου αύριο Τσικνοπέμπτη


Αύριο Πέμπτη 16-2-2017 και ώρα 6.00 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των κοινωνικών βιολογικών κήπων (περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα Καρδίτσας) πραγματοποιείται το 19ο συμπόσιο της περιόδου 2016-17 με τίτλο Αγάπη και γνώση για υγεία και ευτυχία.

Τα μαθήματα αυτά που συνεχίζονται για 5η χρονιά, αναφέρονται σε θέματα βιολογικής καλλιέργειας, κοινωνικά, περιβαλλοντικά και υγείας, πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το Αγρόκτημα Βασιλάκου και μπορεί να πάρει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Καρδίτσας, όπου μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι:

Α΄ Τα ήθη και τα έθιμα της αποκριάς σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, των Βαλκανίων, και της υπόλοιπης Ευρώπης. Γιατί τσικνίζουμε την Τσικνοπέμπτη;

Β΄«Γέλα καρδιά μου γέλα, βρες χρόνο να γελάς, αυτό είναι η μουσική της ψυχής» Γιάννης Ρίτσος. Ηημέρα θα αφιερωθεί στο γέλιο, στη γελωτοθεραπεία,και αναφορά στην μοναδική ίσως Ελληνική Κλινική  Γέλιου του ολιστικού γιατρού Αλέξανδρου Λουπασάκη.

Και όπως σχεδόν πάντα, ειδικότερα σήμερα που είναι Τσικνοπέμπτη, θα πούμε  ανέκδοτα και άλλα, πλημμυρισμένα με χιούμορ, γέλιο και χαμόγελα.Φέρτε τα καλύτερά σας.

Η διασκέδαση, κατά παράβαση του οικολογικού νόμου,  θα συνοδεύεται με διάφορα γαστρονομικά και οίνο (όχι κρασί) ενώ η ποικιλία και το ύψος του μπουφέ θα εξαρτηθεί από την τυχόν συνεισφορά.

Τα συμπόσια πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Για επικοινωνία: Τηλ. 2441028550 κιν. 6976017907 cosmote, ηλεκτρονική δ/νση: agroktima@sokratisvasilakos.gr ιστοσελίδα:   www.sokratisvasilakos.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Προηγούμενο άρθρο Μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου επισκέφθηκαν το Δήμαρχο κ. Γιώργο Κωτσό
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία η συναυλία του Συλλόγου Απανταχού Καρδιτσιωτών