- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

19 μετάλλια για την προαγωνιστική ομάδα της Α.Κ.Α.Κ. στους κολυμβητικούς αγώνες Αντώνης Δρόσος 2022

Πολύ καλή εμφάνιση του τμήματος της προαγωνιστικής ομάδας της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) στους αγώνες “ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΟΣΟΣ 2022”, που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό κολυμβητήριο της Λάρισας στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2022. Οι αγώνες διοργανώθηκαν με επιτυχία από τον Ναυτικό Όμιλο Λάρισας και συμμετείχαν 18 σωματεία από όλη την Ελλάδα.

Ο Σύλλογος συμμετείχε με 42 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 9-12 ετών κατακτώντας συνολικά 19 μετάλλια (6 χρυσά, 6 αργυρά, 7 χάλκινα) και θέσεις στην οκτάδα. Όλα τα παιδιά μας πραγματοποίησαν για άλλη μια φορά εξαιρετικές εμφανίσεις, εντυπωσίασαν με την τεχνική και την αγωνιστικότητά τους και μοίρασαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!!!

Αναλυτικά οι αθλητές-αθλήτριες, σημείωσαν τις ακόλουθες επιδόσεις:

ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στην κολυμβητική ημερίδα όχι μόνο για την εμφάνιση τους αλλά και για την συνολική εικόνα του τμήματος γενικότερα. Το μεγάλο χειροκρότημα ανήκει στα παιδιά και τους προπονητές, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, μέσα και έξω από την πισίνα.

Η διοίκηση της Α.Κ.Α.Κ. συγχαίρει τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές της προαγωνιστικής ομάδας Ευγενία ΔρόσουΚώστα Γκαρνάκη και Άρτεμις Ζαρκαδούλα για τις επιτυχίες και εύχονται στους αθλητές-τριες υγεία, πρόοδο και «γρήγορες κούρσες» την νέα χρονιά.

Και να μην ξεχνάμε: Πρώτα γίνεσαι αθλητής-αθλήτρια, με τις αρχές και τα ιδεώδη του αθλητισμού και μετά πρωταθλητής-πρωταθλήτρια. Αθλητής-αθλήτρια γίνεσαι για μια ζωή. Στόχος μας είναι ο αθλητισμός να γίνει τρόπος ζωής. Για να γίνει αυτό χρειάζονται σωστοί παιδαγωγοί. Η προπονητική ομάδα της Α.Κ.Α.Κ. είναι η εγγύηση της επιτυχίας.