- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

20 μετάλλια για την προαγωνιστική ομάδα της Α.Κ.Α.Κ. στη 2η Νηρεάδα 2023

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!!! Δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη για τη νέα χρονιά!!! 20 μετάλλια για τους αθλητές – αθλήτριες της προαγωνιστικής ομάδας της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) έφερε η νέα χρονιά στην “2η Νηρεάδα 2023” που διεξήχθη το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, στο κλειστό κολυμβητήριο Καρδίτσας.

Στους αγώνες συμμετείχαν 36 αθλητές και αθλήτριες και κατάφεραν να συγκεντρώσουν 20 μετάλλια (3 χρυσά, 9 αργυρά και 8 χάλκινα), να λάβουν σημαντικές θέσεις στις 8άδες και να μειώσουν τους ατομικούς τους χρόνους. Συνολικά στους αγώνες έλαβαν μέρος περίπου 600 αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους ολόκληρης της Ελλάδας.

Αναλυτικά οι αθλητές, σημείωσαν τις ακόλουθες επιδόσεις:

ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές της προαγωνιστικής ομάδας Κώστα Γκαρνάκη και Άρτεμις Ζαρκαδούλα, την προπονήτρια της αγωνιστικής ομάδας Ευγενία Δρόσου για τις επιτυχίες και εύχονται στους αθλητές- αθλήτριες υγεία, πρόοδο και «γρήγορες κούρσες» την νέα χρονιά. Οι επιτυχίες έρχονται με καθημερινή και εντατική προπόνηση μέσα από σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους.