Ειδήσεις

21ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου


Αύριο Πέμπτη 2-3-2017 και ώρα 6.00 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των κοινωνικών βιολογικών κήπων (περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα Καρδίτσας) πραγματοποιείται το 21ο συμπόσιο της περιόδου 2016-17 με τίτλο Αγάπη και γνώση για υγεία και ευτυχία. Τα μαθήματα αυτά που συνεχίζονται για 5η χρονιά, αναφέρονται σε θέματα βιολογικής καλλιέργειας, κοινωνικά, περιβαλλοντικά και υγείας, πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το Αγρόκτημα Βασιλάκου και μπορεί να πάρει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Καρδίτσας, όπου μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι:

Α΄ΚΛΑΔΕΜΑ ΑΜΠΕΛΙΟΥ Αφού προηγήθηκε θεωρία για το κλάδεμα, τώρα θα γίνει επί τόπου επίδειξη κλαδέματος σε αμπελόφυτατου αγροκτήματος. Η προσέλευση των ενδιαφερομένων ας γίνει ώρα 6 μ.μ. γιατί στις 6.45νυχτώνει. Παρουσιάζει ο γεωπόνος, οινολόγος και αμπελουργός Αποστόλης Περήφανος.

Β΄ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ: Εμείς είμαστε υπεύθυνοι και για τα καλά και για τα κακά της ζωής μας. Πως η θετική στάση ζωής φέρνει την ευτυχία και πως η αρνητική φέρνει τη δυστυχία. Περιπτώσεις θεραπείας ακόμη και του καρκίνου με τις θετικές σκέψεις, τις σκέψεις που γιατρεύουν. Από το βιβλίο του καθηγητή γενικής ιατρικής του ΠαρισιούPierreVachet «Η σκέψη που γιατρεύει»

 

Τα συμπόσια πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Για επικοινωνία: Τηλ. 2441028550 κιν. 6976017907 cosmote, ηλεκτρονική δ/νση: agroktima@sokratisvasilakos.gr ιστοσελίδα:   www.sokratisvasilakos.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων στην Καρδίτσα