Ειδήσεις

21ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου


Αύριο  Πέμπτη 7-4-2016 και ώρα 7.30 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των κοινωνικών βιολογικών κήπων (περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα Καρδίτσας) στα πλαίσια ενός νέου κύκλου συναντήσεων υπό τύπου συμποσίων, με τίτλο ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ,  πραγματοποιείται το 21ο συμπόσιο για τη φετινή περίοδο. Τα συμπόσια αυτά πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το Αγρόκτημα Βασιλάκου και μπορεί να πάρει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Καρδίτσας, όπου μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι:

  • Α΄ Πως μπορείτε να κάνετε το δικό σας βοτανικό κήπο. Ζήστε τη μαγεία των βοτάνων. Εάν δεν έχετε κήπο, μπορείτε να γίνετε ένας θαυμάσιος συλλέκτης των βοτάνων που απλόχερα προσφέρει η φύση στο βουνό και στον κάμπο. Το φαρμακείο της φύσης είναι μπροστά σας. Ξεκινήστε τώρα!
  • Β΄ Μάθετε να λέτε ΟΧΙ για να είστε υγιείς.

Ενώ μας αρέσει να τονίζουμε το θετικό, κάποτε η έμφαση στο αρνητικό μπορεί να είναι απαραίτητη και αποτελεσματική.  Πιστεύουμε πως έφτασε η ώρα για τους περισσότερους από εμάς, να πούμε ΟΧΙ  σε μερικές καταστρεπτικές για την υγεία μας συνήθειες. Τα 9 ΜΗ που προτείνονται για μια καλή υγεία είναι….

Από το βιβλίο αιώνια νεότητα της Σοφίας Μαυρομάτη.

  • Τα συμπόσια πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Για επικοινωνία: Τηλ. 2441028550 κιν. 6976017907 cosmote, ηλεκτρονική δ/νση: agroktima@sokratisvasilakos.gr ιστοσελίδα:   www.sokratisvasilakos.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση του ΣΘΕΒ για το ΕΣΠΑ
Επόμενο άρθρο Ευχαριστήριο του νέου Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μουζακίου κου. Θ. Μπαλατσού