Ειδήσεις

22ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου


Αύριο Πέμπτη 9-3-2017 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των κοινωνικών βιολογικών κήπων (περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα Καρδίτσας) πραγματοποιείται το 22ο συμπόσιο της περιόδου 2016-17 με τίτλο Αγάπη και γνώση για υγεία και ευτυχία.

Τα μαθήματα αυτά που συνεχίζονται για 5η χρονιά, αναφέρονται σε θέματα βιολογικής καλλιέργειας, κοινωνικά, περιβαλλοντικά και υγείας, πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το Αγρόκτημα Βασιλάκου και μπορεί να πάρει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Καρδίτσας, όπου μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι:

Α΄ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ: Περίοδος σποράς ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής, καλλιεργητικές φροντίδες, φυτοπροστασία, κριτήρια συγκομιδής, συνθήκες αποθήκευσης κ.ά.

Β΄      «Στο ανθρώπινο πνεύμα υπάρχει μια δύναμη ισχυρή να ασκήσει επιδράσεις που μπορούν να ελαττώσουν ή να επιταχύνουν την πρόοδο μιας αρρώστιας» Το ηθικό, η φαντασία, η ψυχολογία, μπορούν να θεραπεύσουν ή να επιδεινώσουν μια αρρώστια. Ακόμη και ο καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί, εφόσον ο ασθενής χρησιμοποιήσει θετικά τις πνευματικές λειτουργίες και τα συναισθήματά του.|

Τα συμπόσια πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Για επικοινωνία: Τηλ. 2441028550 κιν. 6976017907 cosmote, ηλεκτρονική δ/νση: agroktima@sokratisvasilakos.gr ιστοσελίδα:   www.sokratisvasilakos.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας για την 8η Μάρτη
Επόμενο άρθρο Θέσεις εργασίας στον Ε – 65