Ειδήσεις

22ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου


Αύριο  Πέμπτη 14-4-2016 και ώρα 7.30 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των κοινωνικών βιολογικών κήπων (περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα Καρδίτσας) στα πλαίσια ενός νέου κύκλου συναντήσεων υπό τύπου συμποσίων, με τίτλο ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ,  πραγματοποιείται το 22ο συμπόσιο για τη φετινή περίοδο. Τα συμπόσια αυτά πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το Αγρόκτημα Βασιλάκου και μπορεί να πάρει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Καρδίτσας, όπου μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι:

  • Α΄ Το έδαφος στη βιολογική γεωργία. Λίπανση και απολύμανση εδάφους με βιολογικό τρόπο. Βελτίωση γονιμότητας του εδάφους με κομπόστ, ζεόλιθο και ενεργούς μικροοργανισμούς.
  • Β΄ Βιοενέργεια, η δύναμη της ζωής. Πως ρέει στο σώμα μας και πως μπλοκάρεται η ροή της και προκαλούνται έτσι οι αρρώστιες. Πως διαμορφώνονται οι ανθρώπινοι τύποι ανάλογα με την ενεργειακή ροή. Τα επτά κέντρα ενέργειας.

Από το βιβλίο αιώνια νεότητα της Σοφίας Μαυρομάτη.

  • Τα συμπόσια πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Για επικοινωνία: Τηλ. 2441028550 κιν. 6976017907 cosmote, ηλεκτρονική δ/νση: agroktima@sokratisvasilakos.gr ιστοσελίδα:   www.sokratisvasilakos.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση εργασίας αντιπεριφερειαρχών και εντεταλμένων συμβούλων τουρισμού των Περιφερειών
Επόμενο άρθρο Συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα ο Γάμος αλά ελληνικά 2