Ειδήσεις

23ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου


Αύριο  Πέμπτη 21-4-2016 και ώρα 7.30 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των κοινωνικών βιολογικών κήπων (περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα Καρδίτσας) στα πλαίσια ενός νέου κύκλου συναντήσεων υπό τύπου συμποσίων, με τίτλο ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ,  πραγματοποιείται το 23ο συμπόσιο για τη φετινή περίοδο. Τα συμπόσια αυτά πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το Αγρόκτημα Βασιλάκου και μπορεί να πάρει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Καρδίτσας, όπου μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι:

  • Α΄ Η φυτοπροστασία στη βιολογική καλλιέργεια των λαχανοκομικών. Γενικές και ειδικές οδηγίες για εχθρούς και ασθένειες της εποχής. Με το Βαγγέλη Βλάχο γεωπόνο ειδικό σε θέματα φυτοπροστασίας.
  • Β΄ Βιοενέργεια, η δύναμη της ζωής. Πως ρέει στο σώμα μας και πως μπλοκάρεται η ροή της και προκαλούνται έτσι οι αρρώστιες. Πως διαμορφώνονται οι ανθρώπινοι τύποι ανάλογα με την ενεργειακή ροή. Τα επτά κέντρα ενέργειας.

Από το βιβλίο αιώνια νεότητα της Σοφίας Μαυρομάτη. Συνέχεια από την προηγούμενη Πέμπτη.

  • Τα συμπόσια πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Για επικοινωνία: Τηλ. 2441028550 κιν. 6976017907 cosmote, ηλεκτρονική δ/νση: agroktima@sokratisvasilakos.gr ιστοσελίδα:   www.sokratisvasilakos.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Δρώμενο με θέμα: Γκράφιτι και προσφορά στον συνάνθρωπο
Επόμενο άρθρο 9η Εκδήλωση για τις Φυσικές Επιστήμες στην Καρδίτσα