Ειδήσεις

24ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου


 Αύριο Πέμπτη 23-3-2017 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των κοινωνικών βιολογικών κήπων (περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα Καρδίτσας) πραγματοποιείται το 24ο συμπόσιο της περιόδου 2016-17 με τίτλο Αγάπη και γνώση για υγεία και ευτυχία.

Τα μαθήματα αυτά που συνεχίζονται για 5η χρονιά, αναφέρονται σε θέματα βιολογικής καλλιέργειας, κοινωνικά, περιβαλλοντικά και υγείας, πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το Αγρόκτημα Βασιλάκου και μπορεί να πάρει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Καρδίτσας, όπου μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι:

  • Α΄Ο καιρός πλησιάζει: Ας μιλήσουμε για σπορά, φύτευση και μεταφύτευση ανοιξιάτικων φυτών. Για τις ποικιλίες και τα υβρίδια. Για την προετοιμασία  του εδάφους και  για τις πρώτες καλλιεργητικές φροντίδες
  • Β΄ Συνέχεια από την προηγούμενη Πέμπτη: «Στο ανθρώπινο πνεύμα υπάρχει μια δύναμη ισχυρή να ασκήσει επιδράσεις που μπορούν να ελαττώσουν ή να επιταχύνουν την πρόοδο μιας αρρώστιας» Το ηθικό, η φαντασία, η ψυχολογία, μπορούν να θεραπεύσουν ή να επιδεινώσουν μια αρρώστια. Ακόμη και ο καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί, εφόσον ο ασθενής χρησιμοποιήσει θετικά τις πνευματικές λειτουργίες και τα συναισθήματά του.

 

Τα συμπόσια πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Για επικοινωνία: Τηλ. 2441028550 κιν. 6976017907 cosmote, ηλεκτρονική δ/νση: agroktima@sokratisvasilakos.gr ιστοσελίδα:   www.sokratisvasilakos.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ομιλία του ουρολόγου- ανδρολόγου Β. Κλάψα στο ΚΑΠΗ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Τροχονομικές δράσεις της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας