- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

25 μετάλλια, 11 χρυσά, 7 αργυρά και 7 χάλκινα για την Α.Κ.Α.Κ. στα Ακρίσια 2023

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι κολυμβητικοί αγώνες «Ακρίσια 2023» το Σάββατο 22 & την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 στο κολυμβητήριο Νέας Πολιτείας της Λάρισας, που διοργάνωσε ο Α.Ο.  Λαρισαϊκός -Τιτάνες με τη συμμετοχή 16 σωματείων και 520 αθλητών και αθλητριών.

Οι κολυμβητικοί αγώνες αφορούσαν προαγωνιστικές κατηγορίες παιδιών, ηλικίας 9-10-11-12 ετών.

Το προαγωνιστικό τμήμα της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (ΑΚΑΚ) έλαβε μέρος στους αγώνες, υπό την καθοδήγηση των προπονητών-τριων Κώστα Γκαρνάκη, Ευγενίας Δρόσου και Νατάσας Θώδη με είκοσι οκτώ (28) αθλητές και αθλήτριες αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά, ότι η συστηματική δουλειά που γίνεται στο τμήμα αποδίδει καρπούς, καθώς όλοι οι αθλητές-τριες σημείωσαν ατομικά ρεκόρ και εξαιρετικές επιδόσεις, με τους μικρότερους σε ηλικία αθλητές να συνηθίζουν πια τον ρυθμό των αγώνων και τους μεγαλύτερους να διαμορφώνουν το κολυμβητικό τους προφίλ και να εξελίσσονται τεχνικά.

Τα 25 μετάλλια, 11 χρυσά, 7 αργυρά και 7 χάλκινα είναι αδιάψευστοι μάρτυρες της επιτυχίας.

Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητών – αθλητριών μας, είναι:

ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιδόσεις του Ανδρέα Μαντέ στα 100μ. ελεύθερο και της Σπυριδούλας Ντίκα στα 50μ. πρόσθιο αποτελούν ρεκόρ αγώνων.

ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι έφοροι κολύμβησης, συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές και τις προπονήτριες της προαγωνιστικής ομάδας για τις επιτυχίες και τους εύχονται υγεία και πρόοδο. Οι επιτυχίες έρχονται με καθημερινή και εντατική προπόνηση μέσα από σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους.