Ειδήσεις

26ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου


Την Πέμπτη 19-5-2016 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των κοινωνικών βιολογικών κήπων (περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα Καρδίτσας) στα πλαίσια ενός νέου κύκλου συναντήσεων υπό τύπου συμποσίων, με τίτλο ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ,  πραγματοποιείται το 26ο συμπόσιο για τη φετινή περίοδο. Τα συμπόσια αυτά πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το Αγρόκτημα Βασιλάκου και μπορεί να πάρει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Καρδίτσας, όπου μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι:

Α΄ 1.  Καλλιεργητικές φροντίδες αγγουριού. 2. Συμβουλές για τη φροντίδα γνωστών καλλωπιστικών φυτών. Με το Σωκράτη Βασιλάκο γεωπόνο-βιοκαλλιεργητή.

Β΄ Η μουσική ως μέσο θεραπείας:  Μέσω της χρήσης της μουσικής και των μουσικών οργάνων στοχεύεται η επαναφορά, διατήρηση ή και βελτίωση της ψυχικής και φυσικής κατάστασης του ανθρώπου.  Η μουσική ξεπλένει από την ψυχή τη σκόνη της καθημερινότητας. Ενδέχεται να παιχτούν ζωντανά, μουσικά κομμάτια με κιθάρα.

Με την Αναστασία Σπύρου, εκπαιδευτικό, μουσικό

Τα συμπόσια πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Για επικοινωνία: Τηλ. 2441028550 κιν. 6976017907 cosmote, ηλεκτρονική δ/νση: agroktima@sokratisvasilakos.gr ιστοσελίδα:   www.sokratisvasilakos.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο To φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη διακρίνεται με το ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στο ITQI
Επόμενο άρθρο Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα