Ειδήσεις

27ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου


Την Πέμπτη 26-5-2016 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των κοινωνικών βιολογικών κήπων (περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα Καρδίτσας) στα πλαίσια ενός νέου κύκλου συναντήσεων υπό τύπου συμποσίων, με τίτλο ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ,  πραγματοποιείται το 27ο συμπόσιο για τη φετινή περίοδο. Τα συμπόσια αυτά πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το Αγρόκτημα Βασιλάκου και μπορεί να πάρει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Καρδίτσας, όπου μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι:

Α΄ ΗΛΙΟΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ εδάφους, χώματος, φυτοχώματος, κομπόστ, κοπριάς σε μικρές ή μεγάλες εκτάσεις και ποσότητες. Για να πάρουμε καλή παραγωγή, όλα τα παραπάνω χρειάζονται απολύμανση  για να απαλλαγούν από εχθρούς και ασθένειες καθώς και από σπόρους ζιζανίων. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν χημικά, όμως υπάρχει και η απολύμανση με τον ήλιο, μια φθηνή και αποτελεσματική μέθοδος.

Β΄. ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ όπως: Οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες, το άγχος, τα αρνητικά συναισθήματα, η ανικανότητα να δώσουμε και να δεχτούμε αγάπη, η έλλειψη χιούμορ, το υπαρξιακό κενό, η τάση για άρνηση κ.ά.

Τα συμπόσια πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Για επικοινωνία: Τηλ. 2441028550 κιν. 6976017907 cosmote, ηλεκτρονική δ/νση: agroktima@sokratisvasilakos.gr ιστοσελίδα:   www.sokratisvasilakos.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πειραματισμοί γραφής στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Δυνατότητα άμεσης αποδέσμευσης τραπεζικών λογαριασμών για οφειλέτες του Δ. Καρδίτσας