- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

27 μετάλλια για την Α.Κ.Α.Κ. στους Εαρινούς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών

Το Σάββατο και την Κυριακή 18-19 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκαν στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας Βόλου, οι εαρινοί αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών, για ηλικίες 9 έως 12 ετών, της περιφέρειας Θεσσαλίας. Στη διοργάνωση, όπως είναι φυσικό, συμμετείχαν όλοι οι σύλλογοι των Θεσσαλικών Νομών, με τον αριθμό των κολυμβητών/τριων να τείνει στους 500. Οι αγώνες τελούσαν υπό την  αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) και της Π.Ε.Θ..

Η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) συμμετείχε στους αγώνες με τριάντα πέντε (35) αθλητές/αθλήτριες, κατακτώντας συνολικά είκοσι επτά (27) μετάλλια (9 χρυσά, 11 αργυρά και 7 χάλκινα). Ο μεγάλος αριθμός των αθλητών-τριών (35) καταδεικνύει την εμπιστοσύνη με την οποία περικλείουν το Σύλλογο και το έργο του οι συμπολίτες μας. Οι λιλιπούτειοι αθλητές και αθλήτριες, κλήθηκαν να αποδώσουν τα μέγιστα και να συμβάλλουν αποτελεσματικά στην πραγμάτωση της επιδίωξης του συλλόγου, που δεν είναι άλλη από την καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος, στις ηλικίες αυτές και του “ευ αγωνίζεσθαι”.

Οι μικροί μας κολυμβητές απέδειξαν πως κυρίαρχο ρόλο στην ανέλιξη ενός ανθρώπου, είναι η επιμονή στο στόχο, η θέληση και η ψυχική δύναμη. Να επισημάνουμε, ότι για τους  κολυμβητές/τριες ηλικίας 9 ετών, ήταν η “επίσημη πρώτη” σε αγώνες επίσημους, υψηλού επιπέδου, στους οποίους κατέστησαν σαφές προς κάθε κατεύθυνση πως το μέλλον προμηνύεται ελπιδοφόρο και λαμπρό. Τα παιδιά αυτά κατόρθωσαν να επιδείξουν τις δεξιότητες τους, καταλαμβάνοντας υψηλές θέσεις στην κατάταξη του εκάστοτε αγωνίσματος, καταρρίπτοντας πολλά από τα ατομικά τους ρεκόρ. 

Αναλυτικότερα οι αθλητές/τριες που συμμετείχαν, καθώς και οι θέσεις που κατέλαβαν είναι οι εξής:

ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Συγχαρητήρια σε όλους τούς κολυμβητές-τριές μας για τις διακρίσεις, τα ατομικά ρεκόρ, για όλες αυτές τις προσπάθειες που φέρνουν την Α.Κ.Α.Κ. πάντα στις πρώτες θέσεις!!!

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους προπονητές  Κωνσταντίνο Γκαρνάκη, Άρτεμις Ζαρκαδούλα, Ευγενία Δρόσου, για τις άρτιες γνώσεις τους που απέδωσαν καρπούς, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες αθλητές-τριες του συλλόγου για την πολύ καλή εμφάνισή και τις αξιέπαινες επιδόσεις τους και ευχαριστεί τους γονείς των παιδιών για την πολύτιμη στήριξή τους.

Καλή συνέχεια και συγχαρητήρια σε όλους!!!