- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

28 μετάλλια για την αγωνιστική ομάδα της Α.Κ.Α.Κ. στα 28α Ιπποκράτεια

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει η αγωνιστική ομάδα της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) την πορεία της μέσα από προπονήσεις, εντατική προσπάθεια και συμμετοχή σε αγώνες, για την προετοιμασία ενόψει της Α’ φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαΐου βρήκε τους 16 αθλητές και αθλήτριές μας και τις προπονήτριές τους Ευγενία Δρόσου και Νατάσα Θώδη στη Λάρισα στο Δημοτικό Ανοικτό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας στα “28α Ιπποκράτεια”, που διοργανώθηκαν από τον Ν.Ο. Λάρισας και το Δήμο  Λαρισαίων.

Τα είκοσι οκτώ (28) μετάλλια (13 χρυσά, 8 αργυρά και 7 χάλκινα) μαρτυρούν την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αθλητές, οι οποίοι για δεύτερο Σαββατοκύριακο συμμετέχουν σε απαιτητικούς αγώνες παράλληλα με το διάβασμα και την προετοιμασία για τις σχολικές τους εξετάσεις, στοχεύοντας σε διακρίσεις και στα Πρωταθλήματα που ακολουθούν.

Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητών-αθλητριών:

Ο Πρόεδρος της Α.Κ.Α.Κ Δημήτριος Γκούγκλιας και το Δ.Σ. συγχαίρουν τους αθλητές-αθλήτριες για τις επιδόσεις και την εξαιρετική τους προσπάθεια καθώς και τις προπονήτριες της αγωνιστικής ομάδας Ευγενία Δρόσου και Νατάσα Θώδη για τη μεθοδική και αποτελεσματική δουλειά που κάνουν.