Ειδήσεις

3ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου


Αύριο Πέμπτη 20-10-2016 και ώρα 6.30 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των κοινωνικών βιολογικών κήπων (περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα Καρδίτσας) πραγματοποιείται το 2ο συμπόσιο της νέας περιόδου 2016 με τίτλο ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ,  Τα μαθήματα αυτά που συνεχίζονται για 5η χρονιά, αναφέρονται σε θέματα βιολογικής καλλιέργειας, περιβάλλοντος και υγείας, πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το Αγρόκτημα Βασιλάκου και μπορεί να πάρει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Καρδίτσας, όπου μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν σήμερα είναι:

Α΄Η ελιά στην εποχή της: Παρασκευή σπιτικής επιτραπέζιας ελιάς, επιλογή, συλλογή, διαλογή, ξεπίκρισμα, αλάτισμα, συντήρηση.

Το θέμα θα αναπτύξει ο γεωπόνος-  Σωκράτης Βασιλάκος.

Β΄ Πως μπορούμε να περιορίσουμε, ακόμη και να αποβάλλουμε τα αισθήματα αγωνίας, στεναχώριας, φόβου και ανασφάλειας, τα οποία είναι υπεύθυνα για πάρα πολλές ασθένειες.

Το θέμα θα αναπτύξει ο υγιεινιστής Σωκράτης Βασιλάκος

Τα συμπόσια πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Για επικοινωνία: Τηλ. 2441028550 κιν. 6976017907 cosmote, ηλεκτρονική δ/νση: agroktima@sokratisvasilakos.gr ιστοσελίδα:   www.sokratisvasilakos.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο 1ος γύρος του 3ου Κυπέλλου Σύγχρονου Τάβλι
Επόμενο άρθρο Δ. Βερίλλης : Άμεση έναρξη εργασιών για αναγκαία έργα της Καρδίτσας